Zasebna Fizioterapija Mirjam Mudlack – Ljubljana. Na napotnice in s programi po meri.
Obiščite nas na
Korytkova ulica 30, Ljubljana
Pokličite nas na
01/544-34-38 | 041/752-907
Aktualni delovni čas
Fizioterapija je odprta po urniku!

OBVESTILO: Fizioterapija je času zdravstvene krize začasno zaprta, delovne naloge lahko še vedno oddate

Spoštovani klienti in obiskovalci naše spletne strani! Obveščamo vas, da je Fizioterapija Mirjam Mudlack zaradi vladnih ukrepov za preprečevanje širjenja koronavirusa COVID-19 do nadaljnjega zaprta. Vaše delovne naloge v primeru veljavnosti še sprejemamo.

V skladu z odlokom o začasni prepovedi ponujanja in prodajanja blaga in storitev potrošnikom v Republiki Sloveniji, so kot izjema določene tudi storitve, ki so nujno potrebne za zagotavljanje javne varnosti in zdravja. Fizioterapija in dejavnost masaž ne predstavljajo storitve, ki so nujno potrebne za zagotavljanje javne varnosti in zdravja, zato so te storitve začasno prepovedane.

Odredba o začasnih ukrepih za obvladovanje širjenja nalezljive bolezni COVID-19 prekinja izvajanje preventivnih zdravstvenih storitev pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti, razen tistih, katerih opustitev bi lahko imela negativne posledice za zdravje bolnika. Pri vseh izvajalcih zdravstvene dejavnosti odpoveduje vse specialistične preglede in operativne posege, postopke rehabilitacije (kamor spadajo tudi fizioterapevtski postopki in s tem fizioterapevti) in druge ne nujne oblike zdravljenja, razen tistih, označenih s stopnjo nujnosti nujno in zelo hitro, onkoloških storitev in obravnave nosečnic.

Da bi se čimprej zajezila epidemija koronavirusa COVID-19, vlada še naprej sprejema vrsto ukrepov za preprečevanje širjenja epidemije v Sloveniji. Naša dolžnost je, da jim pri tem pomagamo in sledimo navodilom in zahtevam vlade. Tako se bo naše življenje najhitreje vrnilo v ustaljene tirnice.

Hkrati vas pa obveščamo, da lahko vaše delovne naloge, če so ti še vedno veljavni, oddate v našem nabiralniku pred vhodom v fizioterapijo na Korytkovi 30 v Ljubljani.

Do tedaj vas lepo pozdravljamo in želimo veliko zdravja vam in vašim družinam :). Hkrati vas lepo vabimo k branju vsebin na naši spletni strani. Če se vam bodo v tem času utrnila kakršnakoli vprašanja, nam jih pošljite po e-pošti ali nas pokličite.

Mirjam Mudlack, vodja fizioterapije

POSREDUJEMO VAM NEKAJ OSNOVNIH NASVETOV ZA OHRANJANJE ZDRAVJA V ČASU ZDRAVSTVENE KRIZE: